Pigmentbehandling med IPL laser

Hjem / Behandlinger / Pigmentbehandling med IPL laser

Blodkarbehandling med laser

Overflatiske blodkar kan forekomme i ansikt, på kropp og bein. Dette er veldig vanlig og kan ramme alle uansett alder og kjønn. Sprukne blodkar har mange ulike årsaker. Det er veldig vanlige hos middelaldrede kvinner, og at arveanlegg spiller stor rolle. Ved hjelp av IPL laser er det mulig å fjerne sprengte blodkar hvor som helst på kroppen.

Pigmentbehandling med laser

IPL laser utløser presise, kontrollerte og sterke pulser av filtrert lys som blir absorbert av melaninet/ pigmentet i fregner, leverflekker eller solskadet hud. Det pigmenterte området absorberer lyset og blir oppvarmet. Etter behandling vil det pigmenterte området bli mørkere og danne en skorpe. I løpet av de neste ukene vil området flasse av og etterlater huden lys og fin med lite eller ingen spor av pigmentflekken.

Før behandling med laser

Unngå solarium, sol, selvbruningskrem minimum 4 uker før behandlingen. Huden må renses for evt sminke/krem før behandling.

Etter behandling med laser

Hvis man får en liten reaksjon er det viktig at man ikke klør eller tar for mye på det område. Dette kan forårsake infeksjon, hyper/hypopigmentering (mørke eller hvite flekker) og arrdannelse. Viktig å ta på solkrem de første 2 ukene etter behandlingen.

Hvem kan ikke behandle med laser?

For de som bruker medisiner skal man ikke behandles med laser, dette gjør at huden blir overømfintlig for lys. Personer som bruker Rucutane-tabletter mot akne, klienter som har lett for å danne arr og keloid, bruker blodfortynnende medikamenter, eller kremer som gjør huden ekstra ømfintlig kan ikke behandles.

NB! Hvis du er gravid skal du ikke behandles med laser.

NB! VÆR FORSIKTIG MED SOL ETTER BEHANDLINGEN. BRUK SOLKREM MED SOLFAKTOR 30.