Blodkarbehandling med laser

Hjem / Behandlinger / Blodkarbehandling med laser

Blodkarbehandling med IPL laser

Overflatiske blodkar kan forekomme i ansikt, på kropp og bein. Dette er veldig vanlig og kan ramme alle uansett alder og kjønn. Sprukne blodkar har mange ulike årsaker. Det er veldig vanlige hos middelaldrede kvinner, og at arveanlegg spiller stor rolle. Ved hjelp av IPL laser er det mulig å fjerne sprengte blodkar hvor som helst på kroppen.

Før behandling med IPL laser

Unngå solarium, sol, selvbruningskrem minimum 4 uker før behandlingen. Huden må renses for evt sminke/krem før behandling.

Etter behandling med IPL laser

Hvis man får en liten reaksjon er det viktig at man ikke klør eller tar for mye på det område. Dette kan forårsake infeksjon, hyper/hypopigmentering (mørke eller hvite flekker) og arrdannelse. Viktig å ta på solkrem de første 2 ukene etter behandlingen.

Hvem kan ikke behandle med IPL laser?

For de som bruker medisiner skal man ikke behandles med IPL laser, dette gjør at huden blir overømfintlig for lys. Personer som bruker Rucutane-tabletter mot akne, klienter som har lett for å danne arr og keloid, bruker blodfortynnende medikamenter, eller kremer som gjør huden ekstra ømfintlig kan ikke behandles.

NB! Hvis du er gravid eller ammer skal du ikke behandles med laser.

NB! VÆR FORSIKTIG MED SOL ETTER BEHANDLINGEN. BRUK SOLKREM MED SOLFAKTOR 30.