Fillerbehandling

Home / Behandlinger / Fillerbehandling

 

Fillerbehandling

20 års aldersgrense.

 

Filler består av ren hyaluronsyre som er et geleaktig stoff som vi har naturlig i huden. Hyaluronsyre sin oppgave i huden er å holde på fuktighet og volum.

Behandlingen tar utgangspunkt i ansiktets anatomi og aldringsprosess. Etter hvert som vi eldes minker nivået av hyaluronsyre og det oppstår et volumtap og dermed rynker, linjer og heng. Vi tilpasser behandlingen for den enkelte for et mest mulig naturlig resultat.

Resultatet er umiddelbart synlig. For best mulig resultat anbefales 2-3 behandlinger og vedlikeholding. Filler brytes naturlig ned av huden og resultatet er derfor tidsbegrenset. Behandlingen varer fra 6 måneder til 2 år avhengig av behandling.

Selv om stoffet er naturlig for kroppen kan det oppstå komplikasjoner. Dette er sjeldent.

Dette vil bli gjennomgått sammen med behandler ved konsultasjon.

Behandlinger

Hylase:

Hyaluronidase er et stoff som løser opp filler. Denne behandlingen gjøres for å ta bort eksisterende filler.

 

Tear trough:

Behandling av manglende volum, trøtte øyne, mørke ringer. Resultatet vil være et mer våkent blikk og bedre hudkvalitet.

 

Lepper:

Filler i lepper skaper volum og kontur. Denne behandlingen krever lokal bedøvelseskrem.

 

Midface 5 punkt løft:

Denne teknikken fra Juvederm er utviklet for å få et helhetlig løft i hele ansiktet. Ved å fylle inn filler der vi naturlig mister volum med alderen vil man kunne reversere aldringstegn med umiddelbar effekt.

 

Nasolabial fold:

Behandlingen retter ut linjen fra munnvik til nese.

 

Marionettelinje:

Behandlingen retter ut linjen nediver fra munnvik.

 

Skinbooster:

Skinbooster består av ren hyaluronsyre som tilfører fukt til huden i opptil ni måneder. Den smidig gjør og glatter ut huden, samt gjør fine linjer mindre fremtredende. Behandlingen er perfekt for deg som ikke ønsker mye volum, men bare vil ha en fuktboost fra innsiden og ut.

Volite fra Juvederm er den eneste skinboosteren som er tverrbundet. Det vil si at den varer lengre enn andre skinboostere. Kan brukes på ansikt, hals, hender, bryst, strekkmerker og arr.