Hånd og Fot

Home / Behandlinger / Hånd og Fot

Hånd og fot

Manikyr med shellac

I denne behandlingen får du enkelt stell av negler og neglebånd, og påføring av shellac. Shellac legges som en neglelakk, og får utseende til gelenegler! Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager. Den gir et eksepsjonelt høyglans uten riper og avskalling.

Gelenegler med forlengelse

I denne behandlingen forlenges neglene til den lengden du ønsker. Neglene blir stelt og preparert før legging av gele, deretter blir de bygget opp lag for lag. Denne behandlingen gir som oftest et resultat som varer fra 4-5uker litt avhengig av eget utgangspunkt før behandling.

Gelenegler uten forlengelse

Denne behandlingen passer godt for deg som er fornøyd med lengden på dine egne negler, men må ha oppbygging for et sterkt og holdbart resultat. Behandlingen egner seg også godt for ulike problemstillinger i neglen, som ujevn overflate i negl, splittet negl, tynne/svake negler og ulike skader i neglen.

Gelenegler etterbehandling

I denne behandlingen filer til/fornyer eller fjerner vi gammel gele og legger på nytt.
Det er mest vanlig med etterbehandling hver 4 uke, noen går kortere og noen går litt lengre.

 

For alle manikyrbehandlingene gjelder

  • Maske i tillegg ved manikyr Kr. 200,-
  • Forsterking av tynne negler Kr. 100,-

 

Pedikyr

Denne behandlingen omfatter fotbad, sliping og filing av hard hud, fotskrubb og stell av neglebånd og negler. Til slutt får man påført krem og olje.
Om nødvendig benyttes skalpell ved fjerning av hard hud.

 

Pedikyr med lakk

Denne behandlingen omfatter fotbad, sliping og filing av hard hud, stell av neglebånd og negler. Tilslutt lakkeres neglene og man får påført krem og olje.
Om nødvendig benyttes skalpell ved fjerning av hard hud.

 

Pedikyr med shellac

Denne behandlingen omfatter fotbad, sliping og filing av hard hud, stell av neglebånd og negler, før lakkering med scellac. Til slutt lakkeres neglene og man får påført krem og olje. Om nødvendig benyttes skalpell ved fjerning av hard hud.

 

For alle pedikyrbehandlingene gjelder

  • Fotmaske i tillegg ved pedikyr Kr. 200,-
  • Massasje av føtter & legger i tillegg ved pedikyr Kr. 350,-