Hårfjerning med laser

Hjem / Behandlinger / Hårfjerning med laser

Permanent hårfjerning med Alma Laser

Prosessen med å fjerne uønsket hår kan variere fra person til person. Kommer an på  hvordan hårvekst man har.  Man må beregne opp imot 4-8 behandlinger for å fjerne 90% av hårene. En må påregne noen vedlikeholdsbehandlinger i enkelte tilfeller.

Det er nødvendig å behandle i flere omganger avhengig av hårfasene. Hårene befinner seg ikke i samme fase til samme tid, men har en livssyklus på 3 faser. Det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Det er derfor ingen laserbehandling som kan fjerne alle hårene etter kun en behandling. Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger.

Før behandling med Alma Laser

Unngå solarium, sol, selvbruningskrem minimum 4 uker før behandlingen. Huden må renses for evt sminke/krem før behandling.

Etter behandling med Alma Laser

Hvis man får en liten reaksjon er det viktig at man ikke klør eller tar for mye på det område. Dette kan forårsake infeksjon, hyper/hypopigmentering (mørke eller hvite flekker) og arrdannelse. Viktig å ta på solkrem de første 2 ukene etter behandlingen.

Hvem kan ikke behandle med Alma Laser?

For de som bruker medisiner skal man ikke behandles med laser, dette gjør at huden blir overømfintlig for lys. Personer som bruker Rucutane-tabletter mot akne, klienter som har lett for å danne arr og keloid, bruker blodfortynnende medikamenter, eller kremer som gjør huden ekstra ømfintlig kan ikke behandles.

NB! Hvis du er gravid skal du ikke behandles med laser.

NB! VÆR FORSIKTIG MED SOL ETTER BEHANDLINGEN. BRUK SOLKREM MED SOLFAKTOR 30.