Kampanje

Home / Behandlinger / Kampanje

Kampanje

Hudbehandling med Laser Alma Harmony XL Pro

 

Hudoppstramming Ansikt

Alma Hamony Laser jobber med forskjellige teknikker for å gjenopprette den naturlige skjønnheten i huden. I motsetning til tradisjonelle behandlinger som peeling og kjemiske peelinger er laserens hudforyngende behandling mer presis og kontrollert.

Varmen fra laserenergi stimulerer produksjonen av nytt kollagen i huden, også huden rundt, noe som bidrar til å øke hastigheten på gjenoppfrisknings-prosessen.

Laseren behandler alle typer hud problemer som akne, arr, slapp og rynkete hud i ansiktet, kråketær rundt øynene og “røykemunn”, føflekker og solskader. Laseren behandler også store hudområder som mage og lår for både hudoppstramming og behandling av strekkmerker.

Det er ekstremt viktig å bruke minimum solfaktor 50 i minst 8 uker etter behandlingen.

Samtidig som laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

 

Hvem kan ikke behandles

Personer som har:
– solbrun hud
– eksem eller herpes-infeksjon i området som skal behandles
– hudforandringer eller har hatt hudkreft

– eller går på medisiner som gjør huden overømfintlig for lys

– avsluttet Isotretinoinkur mot Akne for mindre enn 6 mnd til 1 år siden
– lett for å danne keloider
– epilepsi

– gravide eller ammende

 

Etterbehandling

De fleste får «skorper» etter behandlingen. Rødhet må regnes med, hevelse, litt kløe og flassing i 5-7 dager etter behandlingen. Vi anbefaler at fet krem smøres på skorpene daglig for å holde de myke, slik at huden leges raskest mulig. Skorpene må IKKE plukkes på, da man kan risikere å få arr.

Det er veldig viktig å bruke solkrem SPF 50 etter behandlingen, samtidig som den beskytter mot fremtidige aldringstegn fra UV stråling.​

 

Rynkereduksjon rundt munn

 

Behandlingen starter med at en bedøvende krem bli smurt på det området som skal behandles. Dette for å gjøre behandlingen mest mulig komfortabel. Etter selve laserbehandlingen vil det behandlede området se ut som ved betydelig solbrenthet. Avhengig av dybden av rynkene, kan det være nødvendig med videre «spot» behandlinger på enkelte områder, men da til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Mindre eller smale rynker blir vanligvis fjernet ved første behandling. Prosedyren tar cirka seksti minutter.

Man får også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin.

Askepott/Light Peel

Laseren Hamony XL Pro er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 4 dager.