Microblading

Hjem / Behandlinger / Microblading

Microblading Nouveau Contour

Microblading er en teknikk der man gjenskaper naturlige hårstrå. Et ultratynt blad brukes til å fylle pigment inn i epidermis, og fordi fargen blir injisert så nær hudens overflate beholder den en sylskarp og definert linje.
Denne metoden er ideell for deg som ønsker å fremheve dine øyenbryn på en naturlig måte med realistiske, hårlignende strøk. Microblading gir et mykere og mer naturlig uttrykk enn øyenbryn skapt med for eksempel brynpudder og blyant.

Hvor lenge vil øyenbrynene vare?

Varigheten vil variere fra person til person, da mange faktorer spiller inn her. Pigmentene vil falme ved hudens naturlige eksfolieringsprosess. Når døde hudceller løsner fra huden vil det påvirke fargen på brynene. Mørkere farger er mer stabile enn lyse, og har en tendens til å vare lenger. Lyse farger varer fra 6 til 12 måneder.

​Må du fjerne mine naturlige øyenbrynshår som allerede er der?

NEI! Det er absolutt ikke behov for å ta vekk hårene som allerede er der naturlig. Faktisk så vil de naturlige hårene være med på å gi øyenbrynet mer definisjon og dybde.

Hvor lang er helingstiden?

Helingsprosessen er relativt rask. Du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål samme dag. De første dagene vil fargen være 70% mørkere enn det de vil bli til slutt. Jeg anbefaler da at du venter og ser om du venner deg til fargen. Det er nemlig lett å gjøre brynene mørkere, men å lysne er ikke like enkelt. Derfor bør du være varsom og heller gi det litt tid før du bestemmer deg for en eventuell mørkere farge senere.

Har det noe å si om jeg har fillers?

Nei, det vil ikke påvirke dine permanente øyenbryn. Men har du nylig fått utført, eller har planer om å få utført en av disse prosedyrene i nær fremtid må du vente til det har gått minst seks uker før/etter du kan ta permanent øyenbrynsmakeup. Grunnen til dette er at du risikerer å få permanent makeup på feil sted som resultat.