Peeling

Hjem / Behandlinger / Peeling

Peeling

Kjemisk peeling/ pigment
Kjemisk peeling/ Acne
Kjempisk peeling/Age management
Kjemisk peeling/Arr

INNOAESTHETICS gir fagpersoner og sluttbrukere medisinsk estetiske og dermatologiske løsninger for å behandle alle typer hudutfordringer og opprettholde hudens helse og skjønnhet.
Produktene vi bruker er formulert med innovative aktive ingredienser som fungerer i perfekt synergi for å oppnå de beste resultatene og oppfylle brukernes forventninger. Alle produkter godkjent av leger og hudleger.

INNOASTHETICS Serien består av en hudpleieserie (INNO-DERMA), mesoterapiprodukter (INNO-TDS) og kjemiske peelinger (INNO-EXFO).

INNO-EXFO
Kjemiske peelinger som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen for å holde huden i den beste fysiologiske tilstand. De bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedrer ujevn pigmentering og mørke flekker, samt reduserer porer og arr. Disse overflatebehandlingene forbedrer synlig hudens utseende, tekstur og utstråling.

Elixir peeling:
Elixir behandling fjerner gamle og skadede hudceller, i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød.
ZO Stimulator peel:
ZO Skin health Stimulator Peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.
Stimulator Peel fra Dr. Zein Obagi inneholder tre forskjellige syrer (melkesyre, mandelsyre og sitrussyre) pluss sterke konsentrasjoner av andre aktive ingredienser som skånsomt behandler huden og gir tydelige forbedringer! Stimulator Peel mykgjør og forynger solskadet hud, reduserer aldersflekker, fregner og hyperpigmenteringer.
Stimulator Peel er derfor bra for eldre, men også for anti-aging allerede fra 20-30 års alderen.
Huden blir mer motstandsdyktig, og fine til moderate linjer blir borte.
Stimulator Peel øker produksjon av collagen, noe som gir oppstrammende effekt og mer ungdommelig hud.
Produksjon av sunne hudceller økes og skadede hudceller fjernes.
ZO Skin Health produktene jobber innenfra og aktiverer og stimulerer hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv.
Kan tas som enkeltbehandlinger men best resultat som kur a 5 behandlinger.

ZO 3 Step Peel:
i 2015 kom ZO Medical med en ny 3-step Stimulation Peel til Norge og denne er raskt blitt en veldig populær peeling behandling. Peelingen er utviklet av den kjente Dr Zein Obagi. ZO 3-step peel utføres raskt og effektivt og hele prosessen tar ca 20 til 30 minutter. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og bena!

ZO 3 step Peel er ideell for behandling av:

  • Ulike aldringstegn
  • Melasma
  • Solskader
  • Fine linjer
  • Ujevn overflate
  • Store porer
  • “livløs” hud og til og med
  • Akne