Peeling

Home / Behandlinger / Peeling

Kjemisk Peeling

Meline Peeling

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering, basert på fototype, pigmenteringstype og behandling av kroppen. Klinikk behandlingene er enkle å utføre, gir raske og effektive resultater, og er bevist gjennom “in vitro” og “in vivo” kliniske studier.

MeLine avanserte kremserie har synlig effekt på:

– Solindusert hyperpigmentering
– Post-inflammatorisk hyperpigmentering
– Melasma

 

Acne

Kombinasjonen av de profesjonelle produktenes effektivitet sikrer kontroll på talg-produksjonen, reduserer tilstoppede porer og inflammasjon, samtidig som hudens barriere styrkes.

Behandlingen utføres hver uke, hvor man alternerer mellom kjemisk peel og nyheten AKN-ID transdermal løsning, i en måneds tid.

INNO-EXFO® SKIN RECOVERY inneholder 30% Salisylsyre, Mandelsyre, Resorcinol, Azelainsyre og Retinol, og er kraftfull keratolytisk og har anti-inflammatorisk effekt.

INNO-TDS® AKN-ID inneholder Pyrodruesyre konjungat, Legesteinkløver, Sink, Niacinamide og et Peptid kompleks, og er et effektivt mesoterapi produkt for akneutsatte hudtyper. Produktet i seg selv kan anvendes i kombinasjon med mikronål behandlinger.

 

Behandling mot rødhet:

Den profesjonelle klinikk behandlingen inkluderer kjemisk peeling- og mesoterapi. Produktene arbeider synergisk for å behandle på de utløsende faktorene til ansiktsrødhet.

Skånsom kjemisk peeling som gjenoppretter de rette forholdene i hudbarrieren, forhindrer oksidativt stress, reduserer inflammasjon, strammer opp blodkarene og forbedrer hudens glød. Inneholder salisylsyre, mandelsyre og melkesyre.

Mesoterapi med kraftige anti-inflammatoriske egenskaper. Den reparerer og styrker de ulike lag i hudbarrieren, og forbedrer beskyttelsen mot ytre faktorer betydelig. Sirkulasjonen i huden bedres, samt dannelse av telangiectasia eller vaskulære spindler forhindres. Inneholder legestenkløver, niacinamide og azelainsyre.

 

Anti-age TCA

Kjemiske peelinger som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen for å holde huden i den beste fysiologiske tilstand. De bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedrer ujevn pigmentering og mørke flekker, samt reduserer porer og arr. Disse overflatebehandlingene forbedrer synlig hudens utseende, tekstur og utstråling.

 

ZO Stimulator peel

Stimulator Peel fra Dr. Zein Obagi inneholder tre forskjellige syrer (melkesyre, mandelsyre og sitrussyre) pluss sterke konsentrasjoner av andre aktive ingredienser som skånsomt behandler huden og gir tydelige forbedringer! Stimulator Peel mykgjør og forynger solskadet hud, reduserer aldersflekker, fregner og hyperpigmenteringer.

  • Stimulator Peel er derfor bra for eldre, men også for anti-aging allerede fra 20-30 års alderen.
  • Huden blir mer motstandsdyktig, og fine til moderate linjer blir borte.
  • Stimulator Peel øker produksjon av collagen, noe som gir oppstrammende effekt og mer ungdommelig hud.
  • Produksjon av sunne hudceller økes og skadede hudceller fjernes.
  • ZO Skin Health produktene jobber innenfra og aktiverer og stimulerer hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv.
  • Kan tas som enkeltbehandlinger men best resultat som kur a 5 behandlinger.

 

C-Vitamin Peel

Indikasjon er å forebygge solskader i ung hud. Ujevn hudtone, skjør hud, gi fantastisk glød, forbedre hudstruktur og generell hudhelse.

Kombinasjon av PHA + AHA + ren vitamin C+A i hylauronsyre base.