Signaturbehandling

Home / Behandlinger / Signaturbehandling

Signaturbehandling Medskin Beauty

DERMAPEN

Dermapen er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi.
Dermapen bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.
Dermapen glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis.
Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst.

PEELING

Her bruker vi forskjellige peelinger som er tilpasset kundens behov/hudtilstand.

MESOTERAPI

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

MASKE MED LED-LYS

Lysterapi er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim og Khloe Kardashian og Jessica Alba!

Som enkeltstående behandling vil du ligge med LED-lys i et eget rom i avslappende miljø mens lyset jobber med huden din. Vi skreddersyr de ulike lysene etter dine behov og problemområder. Våre lysbehandlinger kan blant annet brukes som ledd i en aknebehandling, eller som en behandling som gir glød før en spesiell anledning.

Behandlingen er smertefri, uten risiko og kan tilpasses de aller fleste hudtyper. Det er ikke nødvendig med forberedelser til behandlingen. En lysbehandling tar ca. 20-24 minutter.

 

Dermapen, tilpasset peel, mesoterapi, led-lys