Vippeløft

Hjem / Behandlinger / Vippeløft

Vippeløft

G.E.L. Keratin Lash inkluderer en næringsrik ingrediens som heter Organic Conditioner. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper ved å trenge dypt inn i hårskaftet.

Hemmeligheten til Organic Conditioner er at det gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene, så vel som frukt- og plantebaserte stimulanter stimulerer vekst og styrker vippene.

Organisk balsam hjelper også med å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i at farger varer opptil 60% lenger. Organisk balsam er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Vippeløft

Etter behandlingen:

Ingen oppfølging er nødvendig etter at din G.E.L. Keratin Lash Lift behandling frem til neste behandling, noe som betyr at du ikke lenger trenger vippekrøllene og mascaraen.

Det er viktig å følge forholdsreglene de første 24 timene etter behandlingen for å oppnå et optimalt resultat.

Unngå å bade, dusje hodet og ansiktet, soling og besøke damprommet og badstuen i løpet av denne perioden. Unngå også eksponering for sterk varme og damp, f.eks. vannkoker og stekeovn.

Hvis vippene dine kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur i løpet av denne 24 timers perioden, kan det hende at de ikke varer i opptil 12 uker.