Green Peel

Home / Behandlinger / Green Peel

 

GREEN PEEL
THE POWER OF NATURE

Green Peel er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden.

Med de 3 Green Peel behandlingene bestemmes styrken utfra hudens behov og det tilbys en felles løsning individuelt tilpasset til alle aldre og hudtilstander.

1.GREEN PEEL® FRESH UP

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

 

2. GREEN PEEL® ENERGY

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

 

3. GREEN PEEL® CLASSIC

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter.

Kontraindikasjoner:

  • Uforklarlige hudforandringer som trenger medisinsk oppsyn
  • – Mistenkelige føflekker
  • – Kreft
  • Fødselsmerker (behandle rundt område).
  • Keloide
  • Graviditet og amming
  • Sykdomstilstander og svekket immunforsvar

Når avvente:

1 uke etter: Herpesutbrudd

2 uker etter: Antibiotika, chlorpromazine, milde syreprodukter

4 uker etter : Antidepressiva med St. Johannesurt. Injeksjoner med filler og botox

6 uker etter: Kortison, kreftmedisin (cytostatika), Mikroneedling/Dermapen, plasmapen

 

Vent 2mnd: Kjemisk peel/AHA

Vent 4mnd: Blu peel/TCA

Vent 6mnd: Isotretinoin , laserbehandling, dermabrasjon, arr, liposuction.