Dermapen

Home / Behandlinger / Dermapen

Dermapen 4

Dermapen/ Microneedling reduserer rynker og linjer, gir fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede eter føste behandling.

Dermapen har mange bruksområder og kan brukes til følgende:

 • Oppstramming av huden, hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Arrskader fra akne, kirurgi eller trauma
 • Fine linjer, også rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Fjerne Milier (hvite nupper)
 • Ny, glødende hudoverflate

Dermapen er en automatisert micro-needling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer og gir klinikk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles. Det skapes mikrokanaler ned i huden som hjelper de aktive virkestoffene å trenge ned i hudlagene og starte regeneringsprosessen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Til sammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering. På den måte reduseres rynker og linjer, samtidig som huden vil bli strammere.

Ofte stilte spørsmål etter en Dermapen behandling

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekkmerker?
Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom.

Hvor lang tid vil det da før jeg ser resultater?
Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Gjør det vondt?

Ettersom man kan stille inn nålen på ulike lengder så kan det for noen oppleves litt mer når man går på de dypeste nivåene. Smerteterskelen er individuell hos oss alle og vi kan tilby bedøvelse i forbindelse med behandlingen til de som ønsker, men det er ikke anbefalt da bedøvelse reduserer effekten av behandlingen.

Er det noe nedetid etter behandling?
Generelt sett, nei. Men du kan oppleve å rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.

Denne behandlingen kan ikke uføres på personer med:

 • Betennelse i huden
 • Eksem/herpessår
 • Pågående akne rosacea/dermatitis (Ta kontakt med oss for å få hjelp med din akne)
 • Gravide/ammende