Ansiktsbehandling

Home / Behandlinger / Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

 

Medskin Facial

Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper.

Anbefales til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandling. Vår hudterapeut vil tilpasse den behandlingen som er best for deg, ditt behov og ønske om resultat.

 

Medskin Velvære

Først får du en grundig hudanalyse, så følger forsiktig damp og utrensing, eventuelt fjerning av sorte prikker om du ønsker det, deretter peeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og vi avslutter med lett ansiktsmassasje og krem.

Huden din er klar og frisk med masse glød!

 

Medskin Red Carpet

Dette er en av våres favorittbehandlinger. Behandlingen går kjapt og er for deg som ønsker en super glødende hud før et arrangement eller bare før du ønsker å gløde. Supert for å få en finere hud slik at make up legger seg finere.

Behandlingen anbefales å gjøre samme dag eller dagen før du ønsker å stråle.

 

Medskin Enzymeterapi Detox

Behandlingen baserer seg på enzymer og er for deg som ønsker en detox. Huden skiller aktivt ut avfallsstoffer og hudcellene får et optimalt næringsopptak. Huden fungerer rett og slett bedre etter denne behandlingen.

Denne masken kommer i tre forskjellige styrker. Vi tilpasser behandlingen til din hud.

 

Medskin Hårfjerningsmaske

DMK Alkaline Wash er for deg som ønsker å fjerne dunhår i ansikt. Etter behandling vil man oppleve en mykere hud og at sminke legger seg finere. Behandling er smertefri, og med regelmessig bruk kan det bremse veksten av hår.