Ansiktsbehandling

Home / Behandlinger / Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

 

Medskin Hudpleie

Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper.

Anbefales til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandling. Vår hudterapeut vil tilpasse den behandlingen som er best for deg, ditt behov og ønske om resultat.

 

Medskin Facial

Først får du en grundig hudanalyse, så følger forsiktig damp og utrensing, eventuelt fjerning av sorte prikker om du ønsker det, deretter peeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og vi avslutter med lett ansiktsmassasje og krem.

Huden din er klar og frisk med masse glød!

 

Medskin – Hudpleie med maske og Led-Lys

Denne behandlingen er perfekt for deg som har sensitiv hud. Inkluderer skånsom rens, beroligende maske med LED lysterapi. Avsluttes med veiledende informasjon om hvordan pleie en sensitiv hud hjemme.

 

Medskin Dyprens

Renser huden for komedoner og sorte prikker, og gir en glatt og ren hud.  Det benyttes, damp, utrensing, massasje og maske. Ansiktsrens som går mer i dybden.

Kortere behandling med effektiv dyprens. Perfekt for de som sliter med mye acne og urenhud.

 

DMK Enzymeterapi behandling

DMK-enzymterapi behandler alle hudtilstander. Når huden din reagerer med  kviser, rosacea, dehydrert tørr hud, pigmentering, forstørrede porer er det et tegn på ubalanse i huden. DMK virker ikke på overflaten av huden, men på et mye dypere cellulært nivå for å behandle ubalansen.

Umiddelbart etter at behandlingen er avsluttet vil du ha en synlig «plasmatisk effekt». Det ser ut som om du kan se blodet renne under huden din. Dette er et fantastisk syn å se, men ikke bekymre deg – det blekner raskt. Det viser at huden din jobber i dybden og er i ferd med å oppnå total balanse.

Enzymene kan brukes alene eller i forbindelse med andre Dannè behandlinger for å optimalisere resultatet. Under behandlingen kjenner man at muskler jobber og sirkulasjonen øker drastisk. Man blir knallrød og blodårene er synlige på hudoverflaten. Dette hjelper til med både avgiftning, «trening» av ansiktsmuskler og det gir en fantastisk glød. Huden skiller aktivt ut avfallsstoffer og hudcellene får et optimalt næringsopptak. Huden fungerer rett og slett bedre etter denne behandlingen!

Dette er en behandling som ikke gir nedetid, men likevel synlige resultater. Produktene som brukes i klinikken før enzymene legges på er merkbart aktive og føles effektive på huden. Når enzymene er lagt, enten du får 1,2 eller 3 lag, skal du ligge med dette en stund mens produktene regelrett klemmer huden sammen. Dannè Enzyme terapi strammer, mykgjør og glatter ut huden.

 

Hårfjerningsmaske DMK

DMK Alkaline Wash brukes blant annet til å behandle uønskede lyse og mye hår i ansiktet. Behandling er smertefri, og med regelmessig bruk kan det bremse veksten. Kan utføres på hele ansiktet, eller i deler av ansiktet som overleppe, hake, kinn osv.